Pysselpricken

Haklappar

Publicerad 2012-08-18 13:46:14 i

Haklappar av vaxduk både på framsidan och baksidan.
Grönt, rosa, vitt eller svart kantband.

Sy, sy, sy!

Publicerad 2012-08-16 12:16:59 i

Det här är min blogg om min stora hobby, att sy!

 

Har väl egentligen alltid gillat att sy, ända sedan jag var barn då jag satt bredvid farmor och sydde när hon vävde. Jag sydde mest gosedjur i början, ibland någon kudde. Sedan blev det någon tröja och jag kommer ihåg att jag sydde ett par gröna byxor till mig själv av ett gammalt påslakan. Önskar att jag kunde hitta dem idag, för det var rikigt fint tyg!

 

När min systerdotter var ungefär ett år sydde jag en klänning till henne och till min student samma år sydde jag min egen balklänning. Dock är jag inte supernöjd med den nu när jag kollar på den. Men då tyckte jag den var rikigt fin.

 

Annat har kommit i vägen och jag hade inte sytt på länge innan jag nu tog tag i mitt intresse igen, och nu är det roligare än någonsin!

 

Via ett familjeforum på nätet har jag lärt känna tre andra tjejer som delar mitt syintresse. I början på året när vi alla fyra var gravida började vi sy tillsammans. Nu har våra små bebisar kommit och jag syr mest ensam, men vi träffas och pratar om bla tyg, mönster och barn. Förhoppningsvis kommer vi igång och syr tillsammans snart igen!

 

Här i min blogg kommer jag att lägga upp bilder på saker jag syr. Säljer även vissa av sakerna och priserna finns här på sidan under kategorin "Priser". Jag tar även emot beställningar om ni vill ha någon speciell vara i något annat tyg eller färgkombination.

 

Välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela